снимка: читателЧитател на Петел“ ни сигнализира за проблем с уличната

...
снимка: читателЧитател на Петел“ ни сигнализира за проблем с уличната
Коментари Харесай

Сигнал до „Петел“: Ето задача за новия зам.-кмет на район, който ще отговаря специално за варненския квартал „Виница“

снимка: четец

Читател на „ Петел “ ни алармира за проблем с уличната настилка на улица „ Константин Павлов “ в кв. Виница. Това е вторият път, в който той ни написа за същата дупка в границите на месец.

„ Вижте какво е положението на пропадането към този миг в прикачената фотография. Имайте в поради, че онлайн наподобява и е много по-сериозно. Не мислите ли, че сходно нещо е неприемливо? Кой носи отговорност за несвършена работа? “, пита читателят на „ Петел “.

Припомняме, че на последната сесия на Общински съвет – Варна беше взето в регион „ Приморски “ да бъде назначен нов, четвърти областен заместник-кмет, който да дава отговор съответно за кв. „ Виница “.

Надяваме се, че новият отраслов представител на локалната власт, ще помогне сходни проблеми с некачествени поправки да се вземат решение по-бързо. За страдание, той (или тя) ще стартират работа от началото на новата година. Разбира се, не е изключено общината да реагира и преди този момент и да извърши задължението си по поддръжката на пътната мрежа.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР