Снимка читателВсички дървета по бул. Сливница във Варна от блок

...
Снимка читателВсички дървета по бул. Сливница във Варна от блок
Коментари Харесай

Отрязаха дърветата по бул. Сливница във Варна и остана изкъртено без място за нови

Снимка четец

" Всички дървета по бул. " Сливница " във Варна от блок 145 до 149 бяха отрязани, когато правиха бул. " Левски ". Обещаха на тяхно място да посадят нови. Към момента обаче това не се случва, даже освен това ", разяснява четец на " Петел ", който изпрати и фотоси от булеварда към днешна дата. 

" Има пространство сред паркинга и тротоара, което не е нито тротоар, нито градинка. Не е ясно какво е. Оставиха го изкьртено. Не е ясно за какво въобще има такова междинно пространство сред колите и тротоара. Не го асвалтираха, тъй че колите да стопират до бордюра, не е удачно и за садене на дьрвета, тъй като е тясно. Можеше най-малко да не го остават изкьртено по този метод ", разяснява още читателят.





Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 squeezer (преди 18 секунди) Рейтинг: 8674 | Одобрение: 3279 на всички които им харесва,което се прави дано видят,как се прави и по какъв начин се усвоява,няма неприятно,но за какво полвинчати работи.................навсякъде е по този начин за жал Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР