Снимка chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев разкри очакванията си

...
Снимка chernomorepfc.bgТреньорът на Черно море Илиан Илиев разкри очакванията си
Коментари Харесай

Илиан: Дано с отборен дух и подкрепата на публиката спечелим срещу Локо

Снимка chernomorepfc.bg

Треньорът на Черно море Илиан Илиев разкри упованията си за домакинския дуел с Локомотив (София) в събота от 17,30 часа на „ Тича “. Преди срещата от осмия кръг на елитото ни състезание Черно море е на пета позиция с 11 точки, а столичани – са осми, с 8 пункта.

„ Моята и на помощниците ми цел е да вдигнем футболистите за мача с Локомотив, така психически малко им е паднал гардът след двете загуби. Тренираме с въодушевление през седмицата и се надявам да изиграем добър мач “, сподели за „ Петел “ Илиан Илиев.

„ Срещата е сложна, така Локомотив сподели, че е тим, който мъчно губи, а разполага и с качествени футболисти. Отделно теренът ни не е в идеално положение, което ще затрудни в допълнение играчите на двата отбора “, сподели още Илиев.

„ Още не знаем дали ще може да използваме новото попълнение Евгений Сердюк, защото той би трябвало да получи позволение за престояване и за работа в България. Зе Гомеш се завръща след изтърпяно наказване, само че още веднъж ще бъдем без Родриго Вилела и Цветомир Панов, които не са подготвени за игра “, добави наставникът на „ моряците “.

„ Грешки постоянно се позволяват, значимото е да излезем и да играем с готовност. Дано футболистите ни да имат мощен ден и с екипен дух и поддръжката на публиката да спечелим. Важно е да победим и за самочувствие, защото по-късно до новата пауза в шампионата ни предстоят три гостувания в Перник, Благоевград и Кърджали, и ще пътуваме 3500 км за 10 дни “, приключи Илиан Илиев.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР