Снимка chernomorepfc.bg, видео Диема Спорт, Gong.bg, Vbox7.comТреньорът на Черно море

...
Снимка chernomorepfc.bg, видео Диема Спорт, Gong.bg, Vbox7.comТреньорът на Черно море
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Когато не побеждаваш - изоставаш

Снимка chernomorepfc.bg, видео Диема Спорт, Gong.bg, Vbox7.com

Треньорът на Черно море изрази съжоление, че са създали всичко както би трябвало против Локо Пд, само че в последна сметка не са съумели да победят. Илиан Илиев показа, че не е очаквал различен процес на дуела поради това, че това е въпреки всичко това е първи мач след зимната пауза. 

„ Не съм си представял по различен метод мача. Не победихме, тъй като не успяхме да отбележим гол. Имахме обстановки, влязохме по-добре. Локомотив има положителни футболисти, в отбрана играят плътно и се притеснявахме, че играят с дълги топки и трябваше да вземе втората топка. Те играят с отворени бекове. Очаквано с времето и, че е първи мач за сезона, получи се здрав мач. Трябваше с по-голямо самочувствие да приключим офанзивите си “.

„ Когато не побеждаваш – изоставаш “. Знаехме какво да вършим по терена. На полувремето се коригирахме. За първи мач не беше неприятно качеството. Залогът беше огромен и за двата отбора. Справихме се добре в отбранителен проект “.

„ Винаги има върху какво да се работи. Трябваше повече самочувствие в тези обстановки в последните 15 минути, които имахме в пеналта “, разяснява Илиев пред Диема Спорт, написа gong.bg.  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР