Снимка БулнюзВчера на територията на община Вълчедръм е проведена специализирана

...
Снимка БулнюзВчера на територията на община Вълчедръм е проведена специализирана
Коментари Харесай

Конфискуваха близо 300 антики, оръжия и боеприпаси при спецакция в Монтанско

Снимка Булнюз

Вчера на територията на община Вълчедръм е извършена профилирана полицейска интервенция по линия противопоставяне на стандартната престъпност, противозаконната миграция и пътен надзор, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.  В акцията са взели участие чиновници от отдели " Криминална полиция ", " Охранителна полиция ” и " Разследване " на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана, районното ръководство в Лом и жандармерийското звено в града край Огоста, написа Булнюз.

Специализираната интервенция е извършена под управлението на прокуратурата.   В хода на акцията са осъществени инспекции на 8 обекта, 91 транспортни средства и 113 лица, при които са формирани 6 акта и санкция с фиш. При извършените процесуално-следствени дейности на три частни адреса във Вълчедръм, са конфискувани револвер без заводски номер, газов револвер без защитна втулка, 2 пушки, 104 боеприпаса,  устройство за производство на изстрели, наподобяващо писалка, металотърсач и 278 предмета – монети, пръстени и други, за които се допуска, че са културно-исторически полезности. В рамките на полицейските дейности е осъществено претършуване и в парцел в село Долни Цибър, стопанисван и употребен от 65-годишен локален гражданин. Там униформените намерили и иззели 23 пластмасови бутилки, съдържащи 236 литра бяла течност с аромат на алкохол, без български акцизен бандерол.

Служителите на реда са разкрили контрабандни цигари при инспекция на сграда на допълващо застрояване в парцел в същото село, населяван от 66-годишна жителка. Конфискувани са 243 къса тютюневи произведения, без български акцизен бандерол. Образувани са 4 досъдебни производства и кореспонденция. Работата по случаите продължава под управлението на Окръжната прокуратура в Монтана и Районната прокуратура в Лом. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР