Снимка: БулфотоЗа края на месец март съдебен състав към врачанския

...
Снимка: БулфотоЗа края на месец март съдебен състав към врачанския
Коментари Харесай

Отлагат новото дело срещу Ценко Чоков

Снимка: Булфото

За края на месец март правосъден състав към врачанския областен съд отсрочи процеса против някогашния кмет на село Галиче Ценко Чоков. Той ще бъде изправен на подсъдимата пейка поради обвиняване за документно закононарушение.

Причината за отлагането на съвещанието е, че юристът на подсъдимия Ивайло Найденов е подал заявление, че няма да може да участва на делото заради зародили задължения, написа кмета.бг.

Казусът на скандалния ексуправник на белослатинското село касае подписани от него документи, само че с подправен параф на брачната половинка му Цветелина Нелова. През 2007 година тя записва като физическо лице компания за развъждане на животни, а през 2011 година прави друга компания, само че като аграрни производител. На база на същинските документи, показани пред Дирекцията по сигурност по храните, Държавна фирма „ Земеделие ” и Общинската работа по земеделие Ценко Чоков получава финансиране. В съответния случай става въпрос за редица частни документи, подписани в интервала от месец май 2014 до август 2015 година

Бившият кмет на Галиче е имал генерално пълномощие от брачната половинка си Цветелина Нелова, само че във въпросните документи вместо да работи като упълномощено лице той е имитирал подписът й. Деянието е осъществено в изискванията на продължаващо закононарушение. Защитата на Ценко Чоков е поета от столичния юрист Ивайло Найденов. Подобно дело ще бъде гледано и в Районния съд в Бяла Слатина.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР