Снимка Булфотоwww.obekti.bgВ повечето случаи Google може да ви помогне да

...
Снимка Булфотоwww.obekti.bgВ повечето случаи Google може да ви помогне да
Коментари Харесай

Никога не търсете тези 10 неща в Гугъл, защото после ще ви сполети неистова паника

Снимка Булфото

www.obekti.bg

В множеството случаи Гугъл може да ви помогне да откриете това, от което се нуждае. Понякога обаче търсачката работи срещу вас. BrightSide сформира лист с неща, които в никакъв случай не би трябвало да търсите, написа obekti.bg.

Вашите признаци

Първо, да поговорим за вашите здравословни проблеми. Съществуват голям брой уеб сайтове, които са се специализирали в сходно наличие. Разбира се, множеството от тях не се управляват от медицински експерти. Търсенето на признаците в мрежата несъмнено няма да ви помогне. Точно противоположното – ще ви накара да се чувствате зле, ще се паникьосате. Ако имате някакви здравословни недоволства, не питайте доктор Google, а потърсете персоналния си доктор.

Нищо престъпно

Да, това е съществено. Може и да се опитате да потърсите „ по какъв начин да си направя бомба “ или „ по какъв начин се създават амфетамини “ от чисто любознание. Имайте поради обаче, че разнообразни специфични служби непрекъснато наблюдават за сходни търсения и вашият IP адрес може да се появи базата им с данни. Не желаете да загазвате чисто и просто от любознание, нали?

Рак

Това е един от случаите, в които колкото по-малко знаете, толкоз по-добре ще спите. Съществуват толкоз доста разновидности на това заболяване. Повечето от тях имат признаци, които могат да бъдат срещнати и при най-различни и нормално безвредни здравословни проблеми. Много хора имат световъртеж, отмалялост, главоболие и така нататък Така че е доста евентуално да объркате нещо друго с рак и да се панирате.

Акари

Вероятно сте чували за тези дребни чудовища (особено в рецензиите на хотелите). Вероятно даже сте изпитвали резултата им върху кожата си. Чудили ли сте се обаче от време на време по какъв начин тъкмо наподобяват? Ако желаете да спите умерено, по-добре не разбирайте. Кожни болести Съществуват голям брой болести, свързани с кожата. Повечето от тях наподобяват извънредно. По някаква причина в интернет е цялостно със фотоси на съвсем всяко едно от тях. Отново – по-добре бъдете невежи по тематиката. Някои от фотографиите могат да бъдат в действителност тежки.

Дробовете на пушач

Повечето от нас пушат. От време на време се замисляме за вредите, които това нанася на тялото ни (особено на дробовете). Интернет е цялостен със фотоси на сходни повредени органи на тежки пушачи. Някои от тях могат съществено да ви уплашат. Естествено, в случай че се нуждаете от сериозна мотивация да откажете цигарите, то действайте. В противоположен случай по-добре стойте настрани. Опасни животни Стойте настрани от тях, в случай че не желаете да развиете нови уплахи. Съществуват голям брой страховити животни на планетата. Някои от тях току-виж живеят наоколо до вас. Подобни уплахи убиват желанието на хората да пътуват. Не желаете това да се случи с вас, нали?

Името си

Не е загадка, че в епохата на интернет тематиката за персоналните данни е сложена под значителен въпрос. Ако се опитате да потърсите името си, най-вероятно ще се натъкнете на някои много неприятни резултати. Лошо фотоси, остаряла информация, несвоевременно съдържание… Ако се натъкнете на нещо сходно, ще желаете да го изтриете. А това изобщо не е елементарно нещо. Може би просто не би трябвало да се впрягате? Или най-добре – не търсете името си в Гугъл.

Името на баскетболиста от НБА Евън Фурние (Evan Fournier)

Това е млад френски състезател, имал щастието да играе до едни от международните митове в баскетбола. Но е имал нещастието семейството му да е част от думата, която се дава за избран тип генитална гангрена при мъжете. Така вместо симпатичното му лице, в случай че изпишем единствено част от името му в търсачката, можем да останем шокирани от фотосите, които ще се покажат. 

Крокодил

Вместо влечугото от Нил, може да попаднете на още по-страшна панорама. „ Крокодил “ е синоним и на един от най-опасните опиати през последните години, прочут още като „ дрогата на бедните “, тъй като разяжда плътта на пристрастените. А клиповете, които може да се отворят, ще изплашен и най-безстрашния фен на сърфирането в интернет.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР