Снимка: БулфотоВойната на пътищата у нас взе поредната си жертва.При

...
Снимка: БулфотоВойната на пътищата у нас взе поредната си жертва.При
Коментари Харесай

Тази сутрин мъж на 25 години е загинал при катастрофа близо до Търговище

Снимка: Булфото

Войната на пътищата у нас взе следващата си жертва.

При тежка злополука покрай Търговище е умрял мъж на 25 години, написа

Мъж е умрял след сблъсък между рейс и микробус, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

Сигналът за случая е подаден в 8.36 часа тази заран на тел. 112. Съобщено е за зародил тежък пътен случай наоколо до Търговище на кръстовището на път II-49 Разград - Търговище и отбивката за огромно дружество в града.

Касае се за конфликт сред излизащ от отбивката рейс с търговищка регистрация – фирмена благосъстоятелност, и пътуващ от град Лозница в посока Търговище микробус с разградска регистрация. По първични данни лидерът на микробуса – 25-годишен мъж от Лозница, е умрял на място, а пътуваща в моторното транспортно средство 24-годишна жена е откарана в болница с заплаха за живота ѝ.

Участъкът от пътя Разград-Търговище в мястото на случая е краткотрайно затворен за осъществяване на процесуално-следствени дейности.

На преминаващите оттова МПС се оферират следните обходни направления: в посока гр. Търговище - с. Бистра – с. Съединение – кв. „ Бряг “ на гр. Търговище, а за пътуващите в посока гр. Разград – през селата Бистра и Голямо Соколово. Възможен е и втори обходен маршрут – За пътуващите към гр. Търговище – с. Бистра – с. Г. Соколово – с. Дралфа. Движението на МПС в сектора се контролира от екипи на бранш " Пътна полиция " в регионалната дирекция и на районно управление (на МВР) - Търговище.

От полицията молят към водачите на МПС да се движат с нараснало внимание и съобразена с пътните и метеорологични условия (мъгла) скорост.

 

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР