Снимка БулфотоВицепремиерът Томислав Дончев застана твърдо зад жена си заради

...
Снимка БулфотоВицепремиерът Томислав Дончев застана твърдо зад жена си заради
Коментари Харесай

Томислав Дончев с първи коментар за култовите думи на съпругата му Светлана за ромите, моркова и тоягата!

Снимка Булфото

Вицепремиерът Томислав Дончев застана твърдо зад жена си поради медийната офанзива, на която тя е подложена през последните два дни. Съпругата на вицепремиера Светлана скандализира обществените мрежи с коментар, оповестен в линия й профил във фейсбук, написа Блиц. Тя написа: " Морковите за ромите са на приключване, време е за тоягата! ". Публикацията събра доста отрицателни мнения и е била докладвана като тирада на омразата до админите на обществената мрежа.

Постът бе свален, а това я предизвика да разгласява втори пост. Той гласеше: " Да блокирате обявата ми бе елементарен ход, деяние на слаби и страхливи хора. Не ме боязън от вас. Няма да ме накарате да мисля друго, да се показвам свободно и да споделям, това, което мисля. Нахъсвайте се между тях колкото желаете. Изпращайте ми анонимните си гнусни извратени пожелания. Не ме трогвате. Само ме карате да си мисля, че вярата в интеграцията е заблуда, с която съм живяла дълги години. ". Днес от Български Хелзинкски комитет желаеха вицепремиера или да се разграничи от изявлението на жена си, или да подаде оставка.

Самият Томислав Дончев разяснява за първи път изявлението на жена си през днешния ден, откакто връчи премията за най-хубав град за живеене, написа Флагман.бг. Той беше сбит: „ Ще се разгранича от Светлана, единствено сега, в който се разведа с нея. Изразът морков или сопа е метафора. Но с едно съм склонен - всички жители имат както равни права, по този начин и равни отговорности. А съществуването на разнообразни права и отговорности пречи на интеграцията ”. Светлана получи поддръжка и от българския представител в Европейския парламент и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който съобщи, че " морковите от дълго време са откраднати! Време е за тоягата и лопатата ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР