Снимка БулфотоВеликата актриса Стоянка Мутафова направи невероятен жест за сираче

...
Снимка БулфотоВеликата актриса Стоянка Мутафова направи невероятен жест за сираче
Коментари Харесай

Стоянка Мутафова направи невероятно мил жест за сираче

Снимка Булфото

Великата актриса Стоянка Мутафова направи необикновен жест за сираче и сбъдна фантазията му. Актрисата издирила младежа и го изненадала, заяви Блиц.

За това споделя дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева на профила си във Facebook:

" Неповторимата Стоянка Мутафова подари таблет на едно момче без родители, което живее в обществен дом дружно с брат си в пазарджишкото село Звъничево. Младежът се споделя Кирил Балдев, на 16 година и стана известен преди време с самодейностите си да оказва помощ и подарява книги на читалищни библиотеки в страната и най-много на изгорялата библиотека в село Мененкьово, община Белово.

За жеста на великата актриса заяви предприемачът от Пазарджик Благо Солов, с чието подпомагане грандамата на българския спектакъл и екипа й гостуваха в Пазарджик, и който е неин добър другар. Предприемачът споделил пред Стоянка за фантазията на момчето да има таблет и тя решила да го зарадва, като по този начин поддържа положителните му каузи. 

Младежът не съумя да участва на представянето на книгата за Стоянка Мутафова - " Добър вечер, столетие мое " и по тази причина посети Примата на театъра в гранд-хотел " Хебър ", където тя бе отседнала с екипа си, с цел да получи подаръка си персонално. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР