Снимка БулфотоВалери Симеонов размаха пръст на олигарсите от ефира на

...
Снимка БулфотоВалери Симеонов размаха пръст на олигарсите от ефира на
Коментари Харесай

Валери Симеонов размаха пръст на олигарсите! Вицепремиерът категоричен: Големите производители на алкохол не правят истинска ракия

Снимка Булфото

Валери Симеонов размаха пръст на олигарсите от ефира на Българска национална телевизия. Вицепремиерът са зарече, че няма да отстъпи от позицията на Патриотите да се бори с огромните производители на алкохол, които желаят да станат монополисти на пазара, написа Пик.

" Незаконните дистрибутори купуват алкохол от огромните производители и с него вършат същото, което вършат и огромните - реплика на ракия. Това е в пъти по-евтино от продукта, който се получава при дистилация на грозде, круши и други плодове. И огромните, и сивият бранш не продават същинска ракия ", отсече Валери Симеонов.

Вицепремиерът разяснява и акцията си " Тишина " по морето, както и инспекциите за оборота на заведенията. " Нека някой различен се похвали, че е вкарал 300-400 милиона повече в хазната ", съобщи Симеонов.

" По никакъв метод социализмът не е бил по-добър от в този момент. Мантра са приказките за индустриалната стопанска система. Хората бяха излъгани ", съобщи вицепремиерът.

" Когато се споделя истината, когато се търсят грешките - това е обединението ", изясни Валери Симеонов.

Той разкри по какъв начин е видял през вчерашния ден работата в Народното събрание по бюджета. " Видях падението на опозицията, това е свободно рухване. В едно нещо Българска социалистическа партия са прави - тази коалиция е нездравословна и рискова. Вредна и рискова за опозицията ", изясни водачът на Патриотите.

" Движение за права и свободи е партия в крах с грозно политическо грачене без причини. Тази експанзия, тази надменност - кой си е разрешил да назова другите " идиоти ". Движение за права и свободи постоянно е паразитирало. При позитивни процеси не може да има сериозен триумф ", добави той. " Въобразяват си, че с доста приказване, доста неистини и партийни листовки, които раздават на европейските сътрудници, може да реализират нещо. Няма по какъв начин да стане - народът е дал своя вот за това съответствие в Народното събрание ", сподели още Валери Симеонов.

" Ден година храни, в този момент всеки дърпа чергата към себе си ", разяснява той разискването на бюджета, митинга на Българска академия на науките и настояването на други сектори за повече пари.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР