снимка: БулфотоВ сряда ще преобладава слънчево време, но въздушната маса

...
снимка: БулфотоВ сряда ще преобладава слънчево време, но въздушната маса
Коментари Харесай

Високи температури, но и дъжд в сряда

снимка: Булфото

В сряда ще доминира слънчево време, само че въздушната маса още веднъж ще е неустойчива. Ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места, основно към и след обяд ще превали и прегърми. Има условия и за градушки. Ще духа слаб север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места в часовете към и след обяд ще превали и прегърми. Сутринта тук-там ще има мъгла. Ще духа най-вече слаб север-североизточен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е към 17°, на 2000 метра - към 10°.

Над Черноморието преди обяд ще е най-вече слънчево. Около и след пладне ще се развие купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали, допустимо е и да прегърми. Привечер над множеството региони ще се обясни. Максималните температури ще са 22-25°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР