Снимка БулфотоВ първия работен ден на новата година, Главна дирекция

...
Снимка БулфотоВ първия работен ден на новата година, Главна дирекция
Коментари Харесай

Търсят трима полицаи за летището във Варна

Снимка Булфото

В първия работен ден на новата година, Главна дирекция " Гранична полиция " разгласи три вакантни длъжности за униформени на летището във Варна. Бройките са за старши служители на реда на граничния контролно-пропускателен пункт на аерогарата, научи Moreto.net.

Срокът за кандидатстване стартира да тече от през днешния ден и ще завърши след 20 дни. Кандидат-полицаите би трябвало да са на възраст под 40 години, да имат приключено приблизително обучение и да имат подготовка по чуждоезикова подготовка. Те би трябвало да имат знания по британски, френски или немски език на равнище не по-ниско от А2, според условията на Общата Европейска езикова рамка. Сред наложителните условия е и компютърна просветеност.

За да бъдат наети на работа, претендентите ще би трябвало да преминат през няколко стадия на асортимент. Първо ще се организира проучването за физическа го, както и на изпити за инспекция на чуждоезиковата подготвеност в Пазарджик.

От " Гранична полиция " оповестиха още 20 вакантни бройки. Търсят се шестима старши служители на реда за мобилна гранична група, един служител на реда за летището в София и други шестима за Сектор " Летищна сигурност " в столицата. Три са вакантните места за аерогарата в Пловдив. Едната от длъжностите е за лидер на служебно куче. Четирима чиновници би трябвало да бъдат наети да група " Летищна сигурност " в Бургас.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР