снимка: БулфотоЦСКА - София стартира с тежко поражение участието си

...
снимка: БулфотоЦСКА - София стартира с тежко поражение участието си
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА след тежката загуба: Нереален резултат

снимка: Булфото

ЦСКА - София започва с тежко проваляне присъединяване си в груповата фаза на Лига на конференциите, откакто падна с 1:5 от Рома в Рим. 

Треньорът на ЦСКА София Стойчо Младенов даде мнението си след тежкото проваляне в Лигата на конференциите с 1:5 от Рома в Италия в среща от трета група на футболния шампионат Лига на Конференциите. Според него този резултат като недействителен и разкри, че на същото мнение е и старши треньорът на " вълците " Жозе Моуриньо.

" Изключителен треньор и тим има Рома. Още преди мача заявих, че това е тим от топ 10 на Европа, знаехме против кой излизаме. В огромна част от мача им се противопоставихме, във основни моменти обаче им дадохме опция да отбележат голове, дадохме им два гола, които им донесоха самочувствие и убеденост. В доста моменти от игровото време бяхме равностойни, с времето Моуриньо усили мощта в нападателен проект, с изгонването на Яник обстановката стана още по-тежка. За страдание губим още един значим играч в нашия тим, само че това е футболът, какво да създадем. Емоцията след мача не е приятна, само че беше прелестно да се забележим с Моуриньо, да си поговорим. Ще видите какво ще покажем в идващите мачове в Европа, уповавам се да бъдем с различен образ - и като дълбочина на състава и като многообразие. Нека ни завърнат контузените, оперираните. Резултатът е тежък. Мисля, че той е недействителен, същите думи ми сподели и Моуриньо. 100 милиона евро са изхарчени за състезатели в Рома, парите не играят на терена обаче. Опитахме да го покажем, само че не се получи нищо. Нека първо да се приберем в България, да забележим кои сме здрави, кои сме заболели. Оттук-нататък мислим за вътрешния шампионат ", съобщи Стойчо Младенов, добавя БНР. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР