снимка: БулфотоТази опция се радва на голям интерес. Ред е

...
снимка: БулфотоТази опция се радва на голям интерес. Ред е
Коментари Харесай

Google тества нощен режим

снимка: Булфото

Тази алтернатива се радва на огромен интерес. Ред е за нова смяна. 

Популярността на нощните режими е повода множеството водещи приложения за смарт телефони да оферират тази функционалност. Активирането на  улеснява четенето когато няма задоволително светлина, защото не натоварва регистрира и способства за дългия живот на батерията в смарт телефоните.

Гугъл не вършат изключение и към този момент започнаха да усъвършенстват своите приложения към Dark Mode. Вероятно към този момент сте забелязали, че множеството им известни услуги оферират тази функционалност за смарт телефоните. Съвсем закономерно компанията насочи вниманието си и към десктоп версиите на своите приложения.

Според публични данни на 9to5google към този момент се организират усилени проби с интеграцията на Dark Mode в за настолни компютри. Прави усещане, че макар смяната с тъмни нюанси в формалната страница на Гугъл не се трансформира логото на компанията.

Добре познатия знак ще продължи да се демонстрира на бял декор, макар активирането на Dark Mode. Иконата за достъп до микрофона остава непроменена, както и сивия силует в полето за търсене.

Черният текст към този момент е показан в сиво, което по-добре контрастира със синьото, което намира място в имената и линковете на наличието. Това важи и за другите приложения  на , които можете да стартирате от резултатите като All, Images, News.

Aлгоритмите на компанията ще възпроизвеждат разнообразни нюанси на сивото, с което да придадат по-голям контрастност сред другите детайли на търсачката. Усилените проби на Гугъл не престават, което значи, че скоро Dark Mode режима ще е разполагаем за всички консуматори.

Експериментите обгръщат Chrome и различните браузъри като Mozilla, само че също последните версии на Windows 10.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР