Снимка: БулфотоСтрахотно първо полувреме изиграха футболните ни национали в контролата

...
Снимка: БулфотоСтрахотно първо полувреме изиграха футболните ни национали в контролата
Коментари Харесай

България вкара 3 гола на Грузия само през първото полувреме

Снимка: Булфото

Страхотно първо полувреме изиграха футболните ни национали в контролата против Грузия на Националния стадион " Васил Левски ". След 45 минути игра нашите водят с 3:0.

Първата заплаха пред грузинската врата бе основана в 14-ата минута. След центриране от фал в наказателното поле на гостите Васил Божиков от сложна обстановка стреля с глава, само че Мамардашвили се намеси и боксира в корнер. Веднага по-късно последва ново центриране от корнер в наказателното поле на Грузия и още веднъж Божиков стреля с глава, само че право в ръцете на Мамардашвили. 

България поведе с 1:0 против Грузия след доста прекрасен гол на Тодор Неделев в 20-ата минута. Той стреля от фал и прати топката в горния десен ъгъл на вратата на Мамардашвили. 

Тситаишвили центрира от фал в наказателното поле на България в 23-ата минута, след което Какабдзе стреля с глава, само че неопределено в навън. 

Съдията Стойчевски от Северна Македония свири дузпа за България в 33-ата минута за нарушаване на Какабадзе против Димитър Илиев в наказателното поле на Грузия. Защитникът получи жълт картон за осъщественото нарушаване. Наказателният удар бе осъществен невъзмутимо от Димитър Илиев в 34-ата минута, който направи резултата 2:0 в интерес на България. 

Грузия пропусна добра опция в 36-ата минута, когато Тситаишвили стреля от фал, на границата на наказателното поле на България, само че след удара му топката мина настрана от десния дирек на вратата на Николай Михайлов. 

Съдията Стойчевски спря доста рискова офанзива на Грузия в 42-ата минута, маркирайки нарушаване в интерес на гостите. Микаутадзе излизаше самичък против Николай Михайлов, когато арбитърът свири нарушаване в интерес на грузинците и върна обстановката. Алтунашвили стреля от фал, само че Николай Михайлов избави. 

България поведе с 3:0 в 44-ата минута, когато Тодор Неделев пусна съвършен пас към Спас Делев, който единствено отклони топката във вратата на Мамардашвили. 

България можеше да вкара и четвърти гол в 45-ата минута, когато Спас Делев направи добър пробив и навлезе в наказателното поле на Грузия, след което стреля, само че Мамардашвили плонжира и избави. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР