снимка БулфотоСпоред Румен Петков министър Бойко Рашков не може току-така

...
снимка БулфотоСпоред Румен Петков министър Бойко Рашков не може току-така
Коментари Харесай

Румен Петков: Трябват доказателства. И аз съм подслушван като опозиционен политик, но от ген. Атанасов

снимка Булфото

Според Румен Петков министър Бойко Рашков не може току-тъй да споделя кой е бил подслушван и кой не. Трябва да извади доказателства за думите си. 

" Бойко Рашков е задължен да покаже доказателства за подслушванията на опозиционни политици. Аз съм казвал и различен път - бил съм подслушван като опозиционен политик от господин Атанасов “, сподели той.

Петков добави, че на тези неща е бил комплициран край в интервала 2001 – 2010 година, в случай че сме се върнали там, съгласно него е доста грозно за специфичните служби. " Битката би трябвало да се води пред жителите за тяхното доверие, а не посредством събиране на компромати и мачкане “, акцентира той.

" За страдание, не смятам, че при този основен прокурор ще има последствия. Много е значимо каква е мотивацията. Министър Рашков е задължен по най-бързия метод да показа причини пред обществото. Нашата воля да променим генерално и атмосферата в прокуратурата, и върха на прокуратурата, тъй като е явно, че тя е част от тази скица “, сподели Петков.

АБВ и Българска социалистическа партия имат единодушие по политики и няма да вършат машинален общ брой за гласове. При останалите обединения е очевидно, че става въпрос за пазарлък. Това разяснява водачът на АБВ Румен Петков в утринния блок на бТВ.

" Мисля, че имаме късмет да върнем мярката в политиката. Нашият проблем е, че се вторачваме кой-къде, а не защо “, сподели той.

" Първите съдържателни диалози бяха какво е това, което ни събира “, добави Петков.

Той изясни, че двете партии са обезпокоени от демографската рецесия. И на второ място се сплотяват към гарантиране на енергийната сигурност на България.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР