Снимка: БулфотоСобствениците на месарските бусове, с които днес бяха транспортирани

...
Снимка: БулфотоСобствениците на месарските бусове, с които днес бяха транспортирани
Коментари Харесай

Фирмата собственик на бусовете за кренвирши: Предоставяме ги безмъзмездно за транспорта на ваксините

Снимка: Булфото

Собствениците на месарските бусове, с които през днешния ден бяха превозени имунизациите до огромните градсове  в страната направиха първи формален коментар. 

" В отговор на искане от " БУЛ БИО - НЦЗПБ " " Белла България " дава безплатно профилиран хладилен превоз на имунизациите против COVID-19, предопределени за страната ни ", оповестяват от компанията.

Автопаркът на компанията дава отговор на най-съвременните европейски условия за сходен вид транспортни средства. Те са оборудвани с най-модерната хладилна техника, поддържаща специфични температурни режими, сензори, термограф и други Високото качество на хладилните транспортни услуги на компанията е поръчител за цялостното съблюдаване на изискванията за бързо и качествено превозване на имунизацията до пунктовете в цялата страна ", твърдят от компанията.

" Вярваме, че в изискванията на невижданата рецесия, в която се намираме сега, всеки е задължен да даде своя принос за превъзмогването ѝ, без значение от спецификата на активността си, разясняват от " Белла България ". Важно е хладилната верига да бъде спазена и да има доказателство за това – термографът. Ситуацията е комплицирана. Хуморът е неудобен ", приключват позицията си от " Белла България ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР