Снимка: БулфотоСмятам, че президентът прекалено дълбоко нагази в политическата кал.

...
Снимка: БулфотоСмятам, че президентът прекалено дълбоко нагази в политическата кал.
Коментари Харесай

Първи реакции на битката на Радев срещу корупцията във властта. Симеонов: Той нагази в политическата кал

Снимка: Булфото

Смятам, че президентът прекомерно надълбоко нагази в политическата тиня. Можеше да резервира рейтинга си, само че очевидно има някакви други цели, негово право - негова работа. Така водачът на НФСБ и народен представител от Обединени патриоти Валери Симеонов разяснява пред журналисти темата на идното съвещание на КСНС, свикано от президента Румен Радев, написа novini.bg.

Въпросите на съвета са свързани с резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта и какви ограничения са нужни.

По мотив проблема с парцела на ръководителя на КПКОНПИ Пламен Георгиев Симеонов обясни, че на негово място би се отдръпнал, с цел да не пречи на следствието. Но, акцентира той, дано да се откри има ли нарушавания.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  4  0 ас (преди 2 часа) Рейтинг: 3933 | Одобрение: 1778 тоя подкупник още ли се написа за родолюбец? вместо да се занимава с хора които се пробват да създадат нещо що не отиде да затвори някоя дискотека.  45  5 ДИВАКА (преди 8 часа) Рейтинг: 18163 | Одобрение: 4673 А ПРЕЗИДЕНТА СИ Е ПРИГОТВИЛ..РИБАРСКИ БОТУШИ..ЗНАЕ,ЧЕ БАЯ КАЛ ЩЕ ГАЗИ..  Изплезване  Усмивка  Ухилен  46  6 Blue hills (преди 8 часа) Рейтинг: 19322 | Одобрение: 9962 Намери се кой да дава оценка на Президентът.   Ухилен  44  4 4udovi6teto (преди 8 часа) Рейтинг: 5467 | Одобрение: 2597 А ти от нея - откогато си в политиката, не си се измъквал.   Гняв https://www.facebook.com/profile.php?id=100001222017028Валери СтанковНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР