Снимка БулфотоСмятам, че дебатът беше на добро ниво, без излишни

...
Снимка БулфотоСмятам, че дебатът беше на добро ниво, без излишни
Коментари Харесай

Тома Биков: Хубавото на ситуацията в Перник е, че фокусът на вниманието се премести там

Снимка Булфото

Смятам, че дебатът беше на положително равнище, без непотребни нападки. Забележката ми беше, че можеше да се тръгне от спор по тематиките въздух и вода. Можеше да се създадат и срещи с министрите. Вотът можеше да последва, в случай че тези оферти бяха отхвърлени. Хората, с които госпожа Нинова се е видяла са експерти и познават материята. Добре е да се реализира единодушие по този вид политика, тъй като ограниченията са дълготрайни. Водопреносната мрежа ще се обновява в идващите 10 години, нужни са 12 млн. лв., доколкото разбрах.

Това съобщи в предаването " Беновска пита " по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който разяснява тематиката за вота на недвоерие. " Казусът с Перник не трябва да обобщава този вид политика. Рециклиращата промишленост би трябвало да се подтиква. Боклуците, които ние произвеждаме са повече от импортираните. В София се приготвя план за инсинератор – това, което ще преработва отпадъка, с цел да не се натрупа в полето, а от него да се създава гориво. Където има извършители, би трябвало да бъдат осъдени тежко ", добави той, представен от вести.бг.

" Без пари демокрацията не може, само че и единствено с пари отново не става. Решенията на Перник никой не ги оспорва. Хубавото на обстановката в Перник е, че фокусът на вниманието се реалокира там. Трябва да имаме нов вид мислене по тази тематика, в това време да ремонтираме водопреносните мрежи, тъй като са остарели. Всичко това изисква огромни старания и поредност. Независимо по кое време свършва мандата, това е оттатък идеологията. Ако виновността не бъде поета персонално, тя бива поета от всички. Важно е високите равнища, да не се трансфорат в оправдание за ниските равнища. Корупцията е и по ниските етажи на властта. Ако някой си мисли, че водата е даденост, би трябвало да спре. Трябва да ценим това благосъстояние ", показа още той.

Гост в студиото беше и националният представител от Българска социалистическа партия Александър Симов. " Дебатът за вота на съмнение стана прекрасен от наша страна. Получи се замяна на отзиви. Поставихме казуса по метода, по който го виждаме.  Кризите, до които стигаме през днешния ден са артикул на дълготрайни политики. Не одобрявам непрекъснатото потегляне на ГЕРБ да си измива ръцете с предишното и с Българска социалистическа партия. ГЕРБ ръководи от 2009 година Липсата на надзор върху тези неща е причина за рецесията. Може ли партия, която е част от рецесията, да е част от нейното решение? ", запита той.

" Много е прекрасен апела да забележим интелектуалния капацитет какво прави, казусът е, че нещо в държавността не е както би трябвало. Когато са се появили проблемите в Перник, не са обществено обсъждани. Върху политиката би трябвало да има единодушие. Трябва да отговорим на въпроса кой е отговорен за рецесията в Перник ", разяснява Симов.

" Ненормално е Перник да е в това състояние през 21 век. Не можем обаче да разделим двама процеса. Няма по какъв начин единствено Нено Димов да е отговорен. Очевидно нещо в Министерство на околната среда и водите и в други министерства куца, в системата за надзор и ръководство. Очаквам този път да има съответен резултат. Имам подозрения по принцип към Гешев, поради метода, по който бе определен като основен прокурор, само че нямам подозрения в съответния случай с Перник. Вотът на съмнение обрисува морална граница. Има единствено един въпрос - " На коя страна си? На тези, които търпят безумията или на тази на лакираните костюмари? ", сподели още Александър Симов.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioner t19t7k (преди 2 минути) Рейтинг: 54 | Одобрение: -6 Всички сиромаси и селяни да ми ядат лайната!!!!A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS, BRANDED RETRO SUITS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР