Снимка: БулфотоСлужебният премиер Стефан Янев смени със своя заповед заместник-областния

...
Снимка: БулфотоСлужебният премиер Стефан Янев смени със своя заповед заместник-областния
Коментари Харесай

Стефан Янев смени заместник-областния управител на област София

Снимка: Булфото

Служебният министър председател Стефан Янев смени със своя заповед заместник-областния шеф на област София Цветелин Софрониев, като на негово място назначи Вяра Тодева.

Тя има богат опит, насъбран в държавната администрация. В интервала септември 2006 година – ноември 2009 година е шеф на дирекция в Държавната организация по туризъм, след което е шеф на дирекция в Агенцията по вписванията, извършва и длъжността шеф на дирекция „ Административно и осведомително обслужване “ в Министерството на здравеопазването. От юни 2011 година до юни 2012 година е ръководител на Съвета на шефовете на МОБАЛ „ Д-р Стефан Черкезов “, гр. Велико Търново, след което близо 6 години е шеф на отдел „ Обществени поръчки “ в ИА „ Военни клубове и военно-почивно дело “ към Министерството на защитата. От януари 2018 година до 12 юли 2021 година е шеф на дирекция „ Обществени поръчки “ в Държавната организация „ Електронно ръководство “.

От 13 юли т.г. до назначението си за заместител регионален шеф на област София Тодева е заместител изпълнителен шеф на Агенцията по вписванията. По обучение е магистър по маркетинг и мениджмънт и магистър по право. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР