Снимка БулфотоСилният човек на една от парламентарно представените партии нападна

...
Снимка БулфотоСилният човек на една от парламентарно представените партии нападна
Коментари Харесай

Хаджигенов: Поведението на Слави Трифонов все повече напомня на това на Бойко Борисов

Снимка Булфото

Силният човек на една от парламентарно показаните партии атакува гневно Слави Трифонов.  " Поведението на водача на " ИТН " Слави Трифонов от ден на ден припомня на това на Бойко Борисов. Ако искаш да си сериозен политик обаче, не постъпваш по този метод ", съобщи пред БНР Николай Хаджигенов във връзка решението на Трифонов да отдръпна кандидатурата на Николай Василев за министър председател.

“Ще има ново 20, което е като остарялото 20! Сега вождът ни е ядосан - подобен прелестен кабинетен кабинет ни е събрал, пък ние не го щем! За страдание приликите с държанието, политическото, на Борисов стават все по-видими. Още една аналогия с държанието на Борисов - все някой различен му е отговорен. Извинете, това не се прави по този начин и не би трябвало да е по този начин! “, добавя още Хаджигенов. 

Припомняме, че Мая Манолова от „ Мутрите “ по-рано написа във фейсбук, че приветства решението на Трифонов за разговор и с наслада би се отзовала на договаряния, написа tribune.bg. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР