снимка: БулфотоЩе духа умерен вятър.Температури ще бъдат между 13 и

...
снимка: БулфотоЩе духа умерен вятър.Температури ще бъдат между 13 и
Коментари Харесай

Високи температури в неделя, в края на деня ще започнат дъждовете

снимка: Булфото

Ще духа сдържан вятър.

Температури ще бъдат сред 13 и 18 градуса.

Днес преди обяд ще бъде най-вече слънчево, на отдели места в равнините с краткотрайна мъгла. След обяд от запад облачността ще се усилва и по здрач в северозападните региони ще завали дъжд. Ще духа слаб до сдържан, в Източна България - краткотрайно мощен южен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 13 и 18 градуса. Атмосферното налягане е по-ниско от междинното за март - ще се намали, сочи прогнозата на синоптиците от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, в утринните часове тук-там с понижена видимост. Ще духа сдържан до мощен вятър от юг-югозапад. Максималните температури на въздуха ще са сред 10 и 13 градуса. 

Над планините ще бъде най-вече слънчево. След обяд облачността от запад ще се усилва и по здрач в масивите от Западна България ще стартират превалявания от дъжд, над 1 800 метра - от сняг. Ще духа сдържан, по билата мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9, на 2 000 метра - към 1 градус.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР