снимка: БулфотоСблъсъкът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за титлите

...
снимка: БулфотоСблъсъкът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за титлите
Коментари Харесай

Мачът между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев може да бъде насрочен за декември

снимка: Булфото

Сблъсъкът сред Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за купите на IBF, WBA, WBO и IBO при най-тежките в професионалния бокс още веднъж бе отсрочен. Очакваше се срещата да се организира през ноември в " О2 Арена " в Лондон, само че мениджърът на британеца Еди Хърн разгласи, че това няма да се случи, а по-вероятно борбата да бъде планувана за началото на декември. Това заяви пред „ Дейли Мейл ”, представени от „ Спортал ”, Еди Хърн.

Причините за това решение са две. Първата е, с цел да може на мача да присътват допустимо най-вече почитатели по трибуните. Втората е, че от щаба на Джошуа желаят дуелът да е малко преди конфликта сред Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, който е плануван за дните към Коледа.

" Говорих с Джошуа и въпреки да няма самообладание да се бие, той схваща добре обстановката – съобщи Еди Хърн пред изданието. - Ако мачът е през октомври или ноември, в най-хубавия случай ще участват 2 000 души. Няма по какъв начин да преместим срещата в чужбина, да вземем за пример в Саудитска Арабия, тъй като и там имат проблеми с ковид. Друг позитивен миг, в случай че преместим мача през декември е, че ще е покрай конфликта сред Фюри и Уайлдър, който ще се организира шест дни преди Коледа. Така Тайсън и Антъни ще имат почти еднообразно време за подготовка за възможен конфликт следващата година... несъмнено, в случай че и двамата завоюват своите дуели ".

 

/ПИК
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР