Снимка: БулфотоСъстав на Варненския районен съд е уважил искането на

...
Снимка: БулфотоСъстав на Варненския районен съд е уважил искането на
Коментари Харесай

Осъждан 18 пъти открадна „Фолксваген” с ключове на таблото. Подкара колата, но...

Снимка: Булфото

Състав на Варненския областен съд е почел настояването на Районната прокуратура, като е взел мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на  Явор И. 27-годишният мъж е обвинен за незаконно лишаване на непознато моторно транспортно средство от владението на другиго без негово единодушие с желанието да го употребява. Престъплението по член  346, алинея 2 от Наказателен кодекс се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 10 години.

На 10 март  тази година в село Горен чифлик Явор разкрил автомобил „ Фолксваген голф “, оставен без контрол с ключовете на таблото. Потеглил, само че след известно време навлязъл в канавка, откъдето не съумял да измъкне колата. Тогава 27-годишният обвинен я запалил, с цел да не бъде открит.

Предстои Районната прокуратура във Варна да повдигне и още едно обвиняване на Явор И. – за  унищожаване и разваляне на непозната движима благосъстоятелност.

Младият мъж излязъл от пандиза преди два месеца, където търпял 4-годишна присъда. В правосъдната му биография попадат 18 осъждания, най-вече за обири и незаконно лишаване на коли.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: