Снимка: БулфотоРосен Плевнелиев най-после проговори по широко обсъжданата тема около

...
Снимка: БулфотоРосен Плевнелиев най-после проговори по широко обсъжданата тема около
Коментари Харесай

Плевнелиев: Няма да ставам премиер. Нито са водени такива разговори с мен, нито ще бъдат водени

Снимка: Булфото

Росен Плевнелиев най-сетне проговори по необятно обсъжданата тематика към него през последните дни. Както е известно, някои медии оповестиха Плевнелиев за идващия министър председател на България.

Президентът (2012 – 2017) Росен Плевнелиев опроверга информацията, че са водени диалози да бъде идващият министър председател , каквито изявления се появиха в медийното пространство. „ Категорично оборвам всевъзможни сходни внушения, не са водени такива диалози с мен, нито ще бъдат водени “, сподели той, представен от БГНЕС.

Плевнелиев счита, че не трябва да бъде принизявана ролята на президента . „ Държавният глава е предопределение за цялостен живот – президентът Плевнелиев остава за цялостен живот президент на Република България, а не министър-председател или кмет, или министър. Аз не преставам да послужвам на България по доста смислени способи “, изясни той.

„ Понякога си мисля, че даже в този момент, когато съм по-свободен, когато няма протокол, когато мога да споделям нещата в прав текст, когато съм деен на доста фронтове и не преставам да оказвам помощ на България, се усещам още по-полезен.  Продължавам да бъда отдаден на европейското и демократично развиване на България, само че не нямам проекти и не, няма да се връщам там, където бях ”, безапелационен е Плевнелиев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР