Снимка БулфотоПоредна заповед за борба с разпространението на коронавируса у

...
Снимка БулфотоПоредна заповед за борба с разпространението на коронавируса у
Коментари Харесай

Заповед на проф. Ангелов: Карантина за всички, които пристигат в България от Великобритания и Северна Ирландия

Снимка Булфото

Поредна заповед за битка с разпространяването на ковид у нас издаде здравният министър. Тя се отнася за хора от две страни, които идват в България. Въвеждат се нови ограничаващи ограничения към всички лица, влизащи на територията на Република България от Обединено кралство Великобритания и Северна Ирландия. Със своя Заповед № РД-01-719/20.12.2020 г. министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов постанова наложителна 10-дневна карантина на всички лица, включително и български жители, идващи от Обединено кралство Англия и Северна Ирландия. 

Мярката се постанова поради нов вариант на COVID-19, за който има данни, че се популяризира в Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, написа nova.bg.

Ограничението се вкарва с цел  да се резервира здравето на българските жители. Информацията за новия вариант на ковид все още е, че той се популяризира по-бързо.

Заповедта влиза в действие от 17:00 часа на 20.12.2020 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР