Снимка: БулфотоПолицейски служител от СДВР е бил ранен в главата

...
Снимка: БулфотоПолицейски служител от СДВР е бил ранен в главата
Коментари Харесай

МВР обяви протеста за незаконен . Полицай е пострадал от хвърлен камък

Снимка: Булфото

Полицейски чиновник от Столична дирекция на вътрешните работи е бил ранен в главата от хвърлен камък " при осъществяване на полицейска интервенция за гарантиране на публичния ред по време на противозаконни протестни дейности на 22.09.2020 година в региона на постройката на Народно заседание – 1 ", оповестиха от Министерство на вътрешните работи, представени от.

Медицинска помощ поради по-леки пострадвания е била оказана на други двама служители на реда. Това е станало " при опит на група нападателно протестиращи лица да пробият полицейски кордон за защита на българския парламент, чиято постройка е част от сериозната инфраструктура на Република България ".

Напрежението до някогашната постройка на Народното събрание е зародило към 22 часа. " Някои от организираторите на нерегламентираните протестни дейности демонстрираха вербална експанзия по отношение на чиновниците на реда като през мегафони крещяха от доста близко разстояние в техните лица. Неголеми групи провокатори с профил и хулиганско държание на лица, свързани с ултраси на футболни клубове, замеряха служителите на реда с камъни, пиротехнически произведения и бутилки, цялостни с течност. От втори и трети ред те се опитваха да изтласкат напред други протестиращи жители и по този начин да провокират конфликти със чиновниците на реда ", се споделя в известието.

Столичната полиция продължава работа по определяне самоличността на провокаторите.

По-рано денем през вчерашния ден поради открити неразрешени предмети при инспекция на един от построените контролни пунктове мъж не е бил позволен до площад „ Независимост “. Други двама - мъж и жена, са били отведени в РПУ, само че по-късно са били пуснати.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР