Снимка БулфотоПапата отправи послание към смета послучай Деня на Влюбените. Папа

...
Снимка БулфотоПапата отправи послание към смета послучай Деня на Влюбените. Папа
Коментари Харесай

Папа Франциск поздрави влюбените за Деня на Свети Валентин

Снимка Булфото

Папата насочи обръщение към смета послучай Деня на Влюбените.  Папа Франциск поздрави през днешния ден всички влюбени и сгодени с Деня на Свети Валентин, съобщи ТАСС.  В обичайна си неделна проповед той съобщи, че се моли и благославя влюбените, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Днес е Денят на Свети Валентин. И аз насочвам своите мисли и поздравления към сгодените и влюбените, апелирам се за тях и (ги) възвеличавам ", сподели Франциск.

На 14 февруари Католическата черква празнува и паметта на равноапостолните братя Кирил и Методий - просветителите на славяните, за което папата също подсети в проповедта си. " Приветствам всички нации, живеещи на териториите, евангелизирани от братята ", сподели той.

Папата също така похвали Колумбия за неотдавнашното й решение да дали протекция на хората, избягали от икономическите усложнения в прилежаща Венецуела, съобщи Асошиейтед прес. Той насърчи миряните да изричат признателност към всички тези, които оказват помощ на мигранти.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР