снимка: БулфотоПадат температурите в петък. Ще се появи и вятър.Облачността

...
снимка: БулфотоПадат температурите в петък. Ще се появи и вятър.Облачността
Коментари Харесай

Вятърът се усилва, носи студен въздух в петък

снимка: Булфото

Падат температурите в петък. Ще се появи и вятър.

Облачността ще е забележителна и на доста места ще има валежи от дъжд. Минималните температури ще бъдат сред 8° и 13°. Утре ще духа сдържан и мощен запад-северозападен вятър. Валежите ще стопират, а облачността от запад-югозапад ще стартира да понижава, само че над Източна България през целия ден ще се задържи забележителна, с валежи от дъжд. Максималните температури ще бъдат най-вече сред 13° и 18°.

В планините ще бъде най-вече облачно с превалявания от дъжд, над 1800-2000 метра от сняг. В следобедните часове над масивите от Западна и Централна България ще има по-значителни разкъсвания и понижения на облачността. Ще духа мощен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 9°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно с валежи от дъжд. Вятърът от запад-северозапад ще се усили. Максимални температури на въздуха: 15-16°. Температурата на морската вода е 18-19°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР