снимка БулфотоОтровното трио покани партии извън парламента, за да обсъди

...
снимка БулфотоОтровното трио покани партии извън парламента, за да обсъди
Коментари Харесай

Отровното трио търси начин да спре манипулациите на изборите с помощта на партии извън парламента

снимка Булфото

Отровното трио предложения партии отвън Народното събрание, с цел да разиска с тях какво може да се направи, с цел да бъде обезпечена честността на изборите. На работната среща ще се разиска по какъв начин да бъде основана мрежа за отбрана вота за идващото Народно заседание от операции. Това оповестиха за медиите проф. Велислав Минеков, адв. Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

„ Мотивите за поканата са всеобщите злоупотреби в границите на изборния развой в интерес на ръководещата партия и бездействието на правораздавателните органи при корист с това главно конституционно право “, изясняват от „ триото “.

След разработване на функциониращи механизми, които да попречат на изкривяването на изборните резултати, те ще бъдат оповестени обществено, с цел да може всеки български жител да се осведоми или да се включи в отбрана на свободните почтени избори в България, считат уредниците на митингите.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР