Снимка БулфотоОт срещата във Варна чухме как турският президент отстоява

...
Снимка БулфотоОт срещата във Варна чухме как турският президент отстоява
Коментари Харесай

Румен Радев с първи горещ коментар за историческата среща във Варна: От европейските лидери не чухме...

Снимка Булфото

От срещата във Варна чухме по какъв начин турският президент отстоява позициите на Турция, от българския министър председател чухме по какъв начин излага позицията на Турция. Това съобщи президентът Румен Радев.

„ За страдание от европейските водачи не чухме взаимност за намесата на Турция в българските избори. Това не е моето схващане за взаимност “, сподели още президентът, представен от БГНЕС.  

Държавният глава разяснява резултатите от лидерската среща във Варна, на която участваха ръководителите на Европейския съвет и Европейската комисия Доналд Туск и Жан-Клод Юнкер, турският президент Реджеп Тайип Ердоган и техният български хазаин министър председателят Бойко Борисов. Тогава министър председателят Борисов съобщи, че е сложил всички въпроси, които вълнуват българското общество, пред президента Ердоган – казусът с компенсацията на тракийските бежанци и за намесата на Анкара в българските избори. Борисов съобщи, че от турска страна също са били сложени доста въпроси, свързани с така наречен Възродителен развой, пенсиите на изселниците, парцелите на вакъфите и др. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР