Снимка: БулфотоОкръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за убийство

...
Снимка: БулфотоОкръжната прокуратура в Силистра ръководи досъдебно производство за убийство
Коментари Харесай

Айшегюл писнала странни есемеси на съпруга си. После бутнала сина си в река Дунав и скочила с бебето

Снимка: Булфото

Окръжната прокуратура в Силистра управлява досъдебно произвеждане за ликвидиране на 8-месечно бебе и опит за ликвидиране на 7-годишно момче след случая на 25 май тази година към 20,15 ч.

``
реклама

Тогава е получен сигнал за паднали във водите на река Дунав в региона на стоянката за лодки зад ресторант „ Дунав “ жена и дете. Случаен минувач, който разхождал кучето си в Дунавския парк на Силистра, е оказал помощ да бъде избавено от удавяне 7-годишното момче, наследник на 31-годишната Айшегюл М.

Мъжът забелязал момчето във водата, откакто чул виковете на деца. 7-годишното момче се държало на подводен шубрак и 56-годишният очевидец Валентин М. е скочил във водата и го е извадил на брега.

До момента телата на 31-годишната майка и осеммесечното й момиченце не са открити. Спасеното дете е било настанено в болничното заведение незабавно след случая. Няма заплаха за живота му. Уведомени са граничните управляващи на Румъния, защото теченията на реката може да отнесат търсените тела на румънския бряг.

Семейството живеело в Германия, само че неотдавна се завърнали в силистренското село Правда, откъдето са, с цел да изкарат акт за раждане на роденото в чужбина момиченце. По данни на брачна половинка на 31-годишната жена в деня на случая тя му е писала няколко известия със чудноват текст.

Разследващите са иззели запис от камера в региона на произшествието, на който се виждат майката и двете й деца. Веднага откакто 7-годишният й наследник е бутнат в река Дунав, Айшегюл е скочила с бебето си.

Действия по следствието не престават под надзора на Окръжната прокуратура в Силистра.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР