Снимка БулфотоОкръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Николай К.

...
Снимка БулфотоОкръжна прокуратура – Сливен предаде на съд Николай К.
Коментари Харесай

Николай уби по особено мъчителен начин с кол пастир, а сега...

Снимка Булфото

Окръжна прокуратура – Сливен съобщи на съд Николай К. (на 36 г.). Той е обвиняем за това, че на 10.05.2017 година в землището на с. Скобелево, общ. Сливен, съзнателно умъртвил възрастен мъж от с. Скобелево, общ. Сливен. Убийството е осъществено по изключително непосилен метод, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата. 

Подсъдимият работел като овчар в с. Скобелево, общ. Сливен. Пострадалият упражнявал същата специалност. Двамата пасели поверените им животни на едно и също пасбище. На 10.05.2017 година, Николай К. използвал алкохол. В разследване от това подсъдимият бил очевидно ядосан и се зарекъл да убие потърпевшия, който се намирал на към 200 метра от него, написа Блиц.

Николай К. взел един дървен прът и се доближил до възрастния човек. Пострадалият с нищо не предизвиквал подсъдимия, само че все пак той го спънал на земята и почнал да му нанася голям брой удари с кола. Той се целил по главата, лицето, врата, гърдите, корема и крайниците. Същевременно подсъдимият почнал да нанася и удари с ритници в корема и гръдния панер на поваления мъж. Упражненото принуждение довело до гибелта на потърпевшия. Окръжен съд – Сливен е насрочил съвещанието си за 07.03.2018 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР