Снимка: БулфотоНяма от какво да се притеснявам, както виждате на

...
Снимка: БулфотоНяма от какво да се притеснявам, както виждате на
Коментари Харесай

Иван Гешев: Всеки може да си изгради впечатление за мен и за работата ми

Снимка: Булфото

Няма от какво да се тормозя, както виждате на десетчасовото чуване няма справедливи данни да се тормозя и мисля, че всеки български жител може да си построи усещания за мен, за работата ми, за концепцията ми, каза Иван Гешев във връзка с идното прегласуване на кандидатурата му за основен прокурор в четвъртък от Висшия правосъден съвет, написа Novini.bg.

Има кръгове, които не ме харесват, разяснява в Благоевград Гешев, където взе участие в научна конференция, отдадена на битката с корупцията. За мен е ясно едно, тук не става въпрос за някакви проблеми с Конституцията, не става въпрос за проблеми със законодателството, просто хора, които са наранени от дейностите на прокуратурата по използването на закона, търсят някаква опция да се провали процедурата и претендентът в нея, уточни Гешев.

Няма да разясня президента, аз споделям единствено, че той съблюдава Конституцията, произнесе се, както сподели, в обозрим период, изложи претекстове, които не беше задължен да изложи, обоснова се какви съгласно него са аргументите, с цел да върне указа, тъй че процедурата продължава и аз му благодаря за това, че съблюдава Kонституцията и се произнесе, както той сподели, в обозрим период, коментира Иван Гешев решението на Румен Радев да върне кандидатурата за основен прокурор. Гешев добави, че на идващото чуване ще стане ясно дали посочените причини ще бъдат признати или отхвърлени.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР