снимка БулфотоНовите мерки, които ще бъдат наложени у нас във

...
снимка БулфотоНовите мерки, които ще бъдат наложени у нас във
Коментари Харесай

В 9,30 часа днес обявяват новите мерки

снимка Булфото

Новите ограничения, които ще бъдат наложени у нас по отношение на ограничение на Ковид 19, ще бъдат оповестени тази заран - в 9,30 часа, от министъра на здравеопазването Костадин Ангелов, министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, министърът на труда и обществената политика Деница Сачева и членове на Националния действен щаб, съобщи.

Припомняме какви са предложенията на здравния министър:

1. Удължаване срокът на изключителната конюнктура до края на м. март

2. Преустановяване на присъствени практики и занятия в учебни заведения, университети, ясли,детски градини,

3. Преустановяване на каквито и да било конгресни мероприятия, частни тържества

4. Продължаване на възбраната в нощни заведения, пиано питейни заведения, клубове

5. Преустановяване работата на заведения, игрални зали, кафета, питейни заведения и други, същите могат да работят единствено за доставки по домовете. 

Друго, което ще търпи смяна е зелените коридори за хора на 65-годишна възраст, като най-вероятно ще останат тези сутринта.

Здравният министър сподели преди дни, че чака на Министерски съвет всеки да вземе отношение, с цел да може да изчистят всеки подробност, който касае ограниченията, тяхното приложение обличането им в законови текстове. " Очаквам всички сътрудници да поддържат тези ограничения, тъй като системата на опазването на здравето има потребност от тях, тъй като българският народ има потребност от тези ограничения в този момент ", добави тогава той.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР