снимка БулфотоНито народа ни, нито правителството ни имат вина за

...
снимка БулфотоНито народа ни, нито правителството ни имат вина за
Коментари Харесай

Заев за решението на България спрямо Македония: Нито нашето правителство, нито народа ни имат вина за ситуацията

снимка Булфото

Нито народа ни, нито държавното управление ни имат виновност за обстановката, в която изпадна Северна Македония. Това е мнението на македонския премиер Зоран Заев, който даде доклад за работата за стоте дни на новото държавно управление, написа македонският " Независен весник ", съобщи вести.бг.

" Нито това държавно управление, нито нашата страна, нито нашият народ имат и най-малка виновност за тази обстановка. Македонската национална еднаквост не може да бъде предмет на договаряния и ние не можем да се откажем от правото си на самоопределяне, обезпечено от всички интернационалните институции и конвенции. Надяваме се, че тази вреда за евроинтеграцията ще се компенсира бързо. Правителството няма да разреши блокадата да провокира застой във вътрешните промени, в противен случай, ще ускори темпото, оставайки напълно отдадено на договарянията с България. Ние знаем, че решения са вероятни, знаят и те ", сподели Заев, представен от Българска телеграфна агенция.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР