снимка БулфотоНад половин милион евро е поискала българка чрез телефонни

...
снимка БулфотоНад половин милион евро е поискала българка чрез телефонни
Коментари Харесай

Гръцката полиция арестува българка за измами по телефона за над половин милион евро

снимка Булфото

Над половин милион евро е поискала българка посредством телефонни измами. Жената е арестувана от гръцката полиция на остров Родос. В момента управляващите търсят и щерка й, тъй като и тя е взела участие в схемите с измами на възрастни хора, съобщи БНР.

Полицията на остров Родос съумя да откри до момента девет случая на излъгани по телефона възрастни хора, платили над 130 000 евро на незаконна група.

Тя е работила по познатата скица - непосредствен родственик е провокирал пътна злополука с жертва и са желали пари от името на началника на полицията на остров Родос.

При последния случай измамниците са взели всички златни бижута от възрастен човек, който нямал пари в брой. При ареста са открити част от парите и бижутата.

Групата е работила в цялата страна. Направени са още 37 опита за машинация, като от жертвите са били поискали общо над половин милион евро.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР