Снимка: БулфотоНа 3 септември 2019 г. министър-председателят Бойко Борисов ще

...
Снимка: БулфотоНа 3 септември 2019 г. министър-председателят Бойко Борисов ще
Коментари Харесай

Голямо признание за Борисов от Германия

Снимка: Булфото

На 3 септември 2019 година министър-председателят Бойко Борисов ще бъде на посещаване във Федерална Република Германия. Българският министър председател ще бъде почетен посетител на програмното съвещание на Групата на Християн-социалния Съюз /ХСС/ в Бундестага, което ще се организира в Берлин, написа Блиц. 

Министър-председателят Борисов е поканен от ръководителя на Групата на ХСС Александер Добриндт като почетен гост-говорител.

Темите, които ще бъдат разисквани на съвещанието в Берлин, са връзките сред България и Бавария, сред България и Федерална Република Германия, както и въпроси, свързани с общите европейски политики и новия състав на европейските институции.
 
Почетни посетители на програмното съвещание на Групата на ХСС до момента са били канцлерът на Германия Ангела Меркел, някогашният министър председател на Англия Дейвид Камерън, както и министър-председателите на Република Ирландия Лео Варадкар и на Унгария Виктор Орбан.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР