Снимка БулфотоМинистерството на външните работи препоръчва на българските граждани, които

...
Снимка БулфотоМинистерството на външните работи препоръчва на българските граждани, които
Коментари Харесай

МВнР: Международни паспорти ще са необходими за пътуване към Великобритания през 2020 г.

Снимка Булфото

Министерството на външните работи предлага на българските жители, които възнамеряват пътувания във Англия през 2020 година, да имат и носят със себе си годен интернационален паспорт с биометрични данни, съобщи Нова тв.

Британското държавно управление възнамерява последователно да ограничи опцията за пътешестване от и за Англия с персонални карти през 2020 г, в случай че страната напусне Европейския съюз без съглашение, така наречен Брекзит без договорка.

Все още не е оповестено от по кое време ще влязат в действие новите условия. В тази връзка  е целесъобразно нашите сънародници, планиращи пътешестване за и от Англия, да бъдат готови задоволително овреме като се снабдят с биометричен паспорт, ако не разполагат с подобен досега.

Актуална информация, обвързвана с Брекзит, може да бъде открита и на уеб страницата на Министерство на външните работи www.mfa.bg в раздел „ Какво би трябвало да знаем за Brexit? “, както и на уеб страницата на българското посолство в Лондон https://mfa.bg/embassies/uk, http://bulgarianembassy-london.org.

При нужда от подпомагане българските жители могат да се свържат с посолството ни в Лондон на тел.: +44 20 7581 3144; +44 0 20 7584 9400, както и на дежурен телефон в извънработно време: + 44 20 7 5813144; + 44 20 7 5849400.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ко
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР