Снимка БулфотоМайката на петмесечното бебе, изоставено край Централната гара в

...
Снимка БулфотоМайката на петмесечното бебе, изоставено край Централната гара в
Коментари Харесай

Майката на бебето Мохамед го изоставила заради бедност

Снимка Булфото

Майката на петмесечното бебе, изоставено край Централната гара в Пловдив преди два дни, е взела това решение от недостиг, стана ясно от изказване на пловдивската полиция, заяви Оффнюз .

Вчера и през днешния ден са били арестувани двамата родители на детето, чието име е Мохамед.

Срещу бащата няма да бъдат повдигнати обвинявания, защото не е съпричастен с акта на занемаряване на бебето.

След задържането си майката разказала, че взела решението непринудено, до момента в който била в региона на гарата, където постоянно просела. Жената е на 26 години. 

Първоначално проверяващите разкрили 28-годишния татко, откакто очевидец подал данни за него, разпознавайки детето от ефирен репортаж. По-късно майката била открита при родителите си в старозагорското с. Обручище.

Макар тя да е показала финансова неспособност да се грижи за момченцето, пред проверяващите бащата декларирал, че има предпочитание да гледа сина си. Детето се родило през декември, до момента в който бащата бил в чужбина и по тази причина то не било припознато. Двамата с майката живеели на фамилни начало. 

Малкият Мохамед бе зарязан сред два автомобила на паркинг до пловдивската гара. До него е оставена и бутилка мляко. Малкият е в положително здравословно положение.

За действието Наказателен кодекс планува до 3 година затвор.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР