Снимка БулфотоМъж разби прозорците на къщата на пловдивчанка, която притежава

...
Снимка БулфотоМъж разби прозорците на къщата на пловдивчанка, която притежава
Коментари Харесай

Ограничителна заповед не спря насилник да разбие дома на жертвата си и да я заплаши с палеж

Снимка Булфото

Мъж разруши прозорците на къщата на пловдивчанка, която има ограничаваща заповед против него в резултат на извършен домакински тормоз. След като влязал с щурм в парцела ѝ, той нахлул в стаята, където била дамата и я заплашил, че ще възпламени жилището ѝ, написа trafficnews.bg.

Насилникът бил изведен от вкъщи на пострадалата, където живеели взаимно през началото на лятото тази година. Жената била подложена редовно на домакински тормоз, поради което подала тъжба, а Районният съд в Пловдив решил да наложи ограничаваща заповед на мъжа, която му не разрешава да приближава дамата за период от година и половина.

За идващите 18 месеца мъжът бил длъжен да посещава профилирани стратегии за коригиране на държанието бил категорично предизвестен да не приближава местата за обществени контакти на пловдивчанката.

В средата на октомври обаче той нахлува в парцела на дамата като чупи три от прозорците на постройката на обща стойност 168 лв.. След това отправил закани, че ще подпали дома на пловдивчанката.

Вследствие на терора, мъжът е наказан за нарушение на ограничаващата заповед, за заличаване на непозната благосъстоятелност, за навлизане в парцел с щурм, както и за опасност за палеж и основателно безпокойство за реализирането му.

По предписание при голям брой нарушавания, съдът постанова най-високата всред присъдите, която в тази ситуация е една година и четири месеца, само че заради същността и типа на нарушаванията магистратите  увеличават присъдата на мъжа с още четири месеца. Поради това Районният съд в Пловдив дефинира присъда в размер на година и осем месеца отнемане от независимост.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР