Снимка: БулфотоЛидерът на БСП Корнелия Нинова призова правителството да оттегли

...
Снимка: БулфотоЛидерът на БСП Корнелия Нинова призова правителството да оттегли
Коментари Харесай

Нинова: Играете си на доброто и лошото ченге, докато хора умират в линейки. Бюджетът е неадекватен

Снимка: Булфото

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани държавното управление да отдръпна бюджет 2021 още през днешния ден, защото е несъответстващ. " Играете си на положителното и неприятното ченге, до момента в който хора умират в коли за спешна помощ ", споделя тя в декларация от името на група.

В период до един месец Министерски съвет да актуализира и приведе в деяние Националния проект на Република България за подготвеност при пандемия. Този един месец изтече. Днес сме 24 ноември. Правителството на Борисов не е актуализирало и не е привело в деяние Националния проект. Какво значи това? Това е още едно доказателство, че когато Борисов ръководи България
Народното събрание съществува проформа. Затова аргументирано твърдим, че той убива институциите, унищожава държавността и ръководи властническо. Колеги от ГЕРБ, подкрепихте това предложение преди месец, направете си изводите сами “, разяснява още Нинова.

„ Въпреки тежката рецесия той отхвърля да сътвори ред, предвидимост и сигурност за хората. Правителството продължава да работи на правилото проба-грешка и по-късно все някой различен е отговорен. Играете си политически игрички на гърба на народа. Вчера министърът на опазването на здравето разгласи нови ограничения под изискване, в случай че бъдат утвърдени от Министерски съвет. Сега ще чакате два дни реакциите на хората “, сподели още Нинова.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР