снимка БулфотоКошмарни са фактите около убийството в Стара Загора. Към

...
снимка БулфотоКошмарни са фактите около убийството в Стара Загора. Към
Коментари Харесай

Убийството в Стара Загора: Открили човешки части в дома на убиеца, жертвата - клошар, главата и дланите се издирват

снимка Булфото

Кошмарни са обстоятелствата към убийството в Стара Загора. Към момента е ясно, че за ужасното закононарушение е арестуван 57-годишен мъж, а жертвата е на 49 години. И двамата са престъпно проявени. В дома на арестувания са открити човешки елементи от жертвата, както и предмети за разчленяване, оповестиха преди минути от прокуратурата.

Части от натрупа, който беше открит в Стара Загора, са открити на разнообразни места в града, а ръцете му в  дома на килъра.

Първо сигнал за злокобната находка бил подаден към среднощ против понеделник, когато край резервоар до блок 26 в квартал " Три чучура " бил открит огромен найлонов плик с торс от човешко тяло в него.

Заподозрян за убийството е мъж от вход А на блок 26, в чийто апартамент били открити ръцете на жертвата, само че без дланите, добавя .

Разследващите открили, че краката на убития са били откарани от сметопочистващите екипи и били открити по време на сепариране на отпадъците в депото за отпадък край село Ракитница. Все още главата и дланите на жертвата се търсят.

Убитият бил клошар, който гостувал в дома на килъра си.

Двамата евентуално са се скарали и домакинът умъртвил госта си, а по-късно се опитал да прикрие действието си, като разчлени натрупа и го изхвърли на разнообразни места в квартала.

Предполага се, че убийството е станало най-малко преди 2 дни.
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР