Снимка БулфотоКоронавирусът продължава и е нормално да се търсят варианти

...
Снимка БулфотоКоронавирусът продължава и е нормално да се търсят варианти
Коментари Харесай

Бивш финансов министър прави мозъчен тръст срещу коронакризата

Снимка Булфото

Коронавирусът продължава и е обикновено да се търсят разновидности за справяне с него. Един от известните българи направи забавно предложение за битка с пандемията. Мозъчен концерн, който да дава експертни оферти за превъзмогване на коронакризата, прави някогашният финансов министър Петър Чобанов. В него влизат известни финансисти. 

Институтът по стопанска система и политики към УНСС, отпред с някогашният финансов министър доцент Петър Чобанов влиза в съдействие с новосъздадената мрежа “Съвет по стопански и обществени политики ” (СИПП), заяви Блиц.

В самобитния хъб са докторантите по финанси, познати от медиите, Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, както и икономистите Никола Филипов и Михаил Кръстев - също разпознаваеми коментатори по стопански и политически тематики.

Целите на новия план са да дават експертни мнения какви ограничения ще извадят стопанската система ни от рецесията, дали разпоредбите, които Народното събрание кове за бизнеса, са съответни на новата действителност и основават ли нужната рамка за развиване.

Най-важната тематика на тези година ще е по какъв начин да преодолеем бързо и сполучливо здравната, икономическата и обществената рецесии. Кои са работещите ограничения и решения от страна на бизнеса и страната.

Съветът по стопански и обществени политики ще дава периодически отчети и бюлетини в разнородни тематични области.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР