Снимка: БулфотоКирил Петков обяви, че не е отказал коалиция на

...
Снимка: БулфотоКирил Петков обяви, че не е отказал коалиция на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не съм отказал коабиция с ДБ и ИБГНИ, но не трябва да сме в общи листи

Снимка: Булфото

Кирил Петков разгласи, че не е отказал коалиция на Демократична България и ИБГНИ, а е обяснил, че не би трябвало да са с общи листи и да се спогодят за общи правила.

" Аз ги виждам - Мая Манолова отляво, ние сме новият център, Демократична България отдясно, където би трябвало да се споразумеем за общи правила за нов модел на ръководство ", сподели Петков пред Българска национална телевизия.

Хората би трябвало да имат избор сред ляво, център и дясно, само че да са сигурни, че изборите няма да има дескоодринация.

" СЕК избрахме през човек. Аз персонално Косьо Бачийски го познавам, виждах неговите борби в Бургас, в това число с Росенец и летището в Бургас - там минахве от индивида в партията. ВОЛТ ни хареса поради техните общи вероятности за развиване - там се приказва за кръгова стопанска система, за бистрота, за електронно ръководство ", изясни Кирил Петков.

Ще още партии в обединението, те ще са дребни, само че би трябвало да имат общи цели - " не " откъм средства, " не " откъм правене на листи само че " да " откъм продължение на смяната, съобщи Петков.

До момента е ясно, че " Продължаваме промяната " на Кирил Петков и Асен Василев ще се яви в коалиция с партиите " Волт " и " Средна европейска класа ". Двамата някогашни министри ще бъдат нейни представляващи.

От обединението оповестиха, че диалози за присъединение се водят и с други партии, които биха припознали главните политически цели и цели на " Продължаваме промяната " и които са подготвени да съблюдават заложените в съглашението правила.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР