снимка: БулфотоКакво се случва с болните от коронавирус. Всички, които

...
снимка: БулфотоКакво се случва с болните от коронавирус. Всички, които
Коментари Харесай

Си Ен Ен обяви какво да правим, ако се разболеем с коронавирус

снимка: Булфото

Какво се случва с болните от ковид. Всички, които не се го претърпели се питат това. От Си Ен Ен дават насоки, какво е належащо да се направи:

 Какво да вършим, в случай че ние или наши близки са лепнали COVID-19 или са уязвими от вируса? Ето препоръките на американски експерти, оповестени от Си Ен Ен.

Вие карате заболяването тежко, задушавате се и чувствате мощна отмалялост, освен това сте на възраст – би трябвало неотложно да постъпите в болница.

При леко неразположение, само че без съпътстващи рискови фактори докторът ще ви посъветва да не излизате, да почивате, да пиете доста течности и да следите дали положението ви ще се усложни.

“Хората с леки признаци могат да се възвръщат вкъщи, само че

не трябва да се

демонстрират на открито

При утежняване и потребност от здравна помощ те би трябвало да се обадят в болничното заведение, че желаят обзор, и да не се придвижват до такава степен с публичен превоз или такси ”, направлява американският Център за надзор и предварителна защита на болесттите (CDC).

Подгответе се

авансово

Когато не сте в непосредствена заплаха, само че сте евентуално рискови – имате диабет, хипертония, проблеми с белите дробове и имунитета, над 60 години сте, чакате бебе – тогава би трябвало да си стоите оптимално вкъщи и да сте в непрекъснат контакт с персоналния си доктор.

Преди още болестта да пламне във вашето семейство, измежду съседите и приятелите, направете лист с техните телефонни номера, както и тези на персоналния доктор, най-близката лаборатория, клиника, болница, Бърза помощ.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР