Снимка БулфотоХристо Иванов обясни защо Демократична България няма да подкрепи

...
Снимка БулфотоХристо Иванов обясни защо Демократична България няма да подкрепи
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не се съгласихме в името на едно управление да си затворим очите и да гласуваме празен чек

Снимка Булфото

Христо Иванов изясни за какво " Демократична България " няма да поддържа кабинет на " ИТН ".

Не се съгласихме в името на едно ръководство да си затворим очите и да гласуваме празен чек. Това сподели съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов пред Българска национална телевизия по отношение на проблема към съставянето на кабинет с мандата на " ИТН ".

Според Иванов разминаването с Има Такъв Народ е било концептуално, а от партията на Слави Трифонов решили, че със 65 депутата и властнически метод могат да наложат ръководство.

" Със стилистиката, концепцията и хората, които бяха излъчени, това исторически е най-неубедителният състав на Министерски съвет. Те се пробваха да ни наложат да гласоподаване празен чек, без съглашения. Нямахме нито една причина да гласуваме това нещо ", добави Иванов.

" Притеснението ни беше, че в случай, че се хващаш за плаващите болшинства и нямаш авансово структурирано болшинство, както и съгласуваност, ти всеки ден би трябвало да търгуваш и да спазаряваш болшинство ", сподели още съпредседателят на Демократична България.

По думите му от Демократична България са предложили метод, при който четирите партии, без Движение за права и свободи и ГЕРБ, да седнат да изработят формула за краткосрочно ръководство и с документално съглашение, което ясно да очертае процеса на координиране на решения.

По думите му реалистичния период е до година ръководство, пише .
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР