Снимка БулфотоХамид Хамид хвърли истинска бомба в политиката. Депутатът изрази

...
Снимка БулфотоХамид Хамид хвърли истинска бомба в политиката. Депутатът изрази
Коментари Харесай

Хамид: Виждам орташко поведение на Радев и Борисов заради датата за изборите

Снимка Булфото

Хамид Хамид хвърли същинска " бомба " в политиката. Депутатът изрази персонално мнение за Румен Радев и Бойко Борисов, което сигурно ще има необятен отзив и ще е една от най-коментираните тематики.

Хамид Хамид от Движение за права и свободи сподели, че му подсказали за орташко държание на президента Румен Радев и премиера Бойко Борисов с оглед излъчената към този момент дата на изборите 28 март. Според депутата тази дата изцяло устройвала единствено партия ГЕРБ. Тази концепция му подсказал другар от София, въпреки че той не вярвал в нея. Така Хамид Хамид отговори на въпрос за ортаците Борисов и Пеевски.

„ 10-годишното ръководство на ГЕРБ оставя страната с разградени институции, хората са настроени едни против други, институциите не работят. Държавата би трябвало да се гради отначало, както след 1989 година ”, разяснява Хамид Хамид.

Той е безапелационен, че Движение за права и свободи не е подкрепяло нито един от трите кабинета „ Борисов ”.

„ Там, където сме дали своят вот по предложение на ръководещите, е било или с цел да утвърдим нашата Евроатлантическа теза, или да подкрепим хрумвания, залегнали в нашата стратегия, само че препоръчани от ръководещите ”, съобщи Хамид Хамид. И даде за образец данъчната политика и плоския налог, написа frognews.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР