Снимка БулфотоГригор Димитров говори пред френските медии, часове преди да

...
Снимка БулфотоГригор Димитров говори пред френските медии, часове преди да
Коментари Харесай

Гришо: Най-хубавото в тениса е, че винаги имаш следваща седмица

Снимка Булфото

Григор Димитров приказва пред френските медии, часове преди да научи своя първи противник в тазгодишното издание на шампионата от " Големия шлем " Ролан Гарос. Първата ни ракето показа, че конкуренцията не е една от обичаните му, само че ще се постарае да резервира положителната си форма на клей, написа Блиц.

" Никога не сме били в положителни взаимоотношения с Ролан Гарос до момента. Започнах сезона на клей относително добре. Искам да продължа да играя по този начин, да спечелвам мачове на клей и, несъмнено, когато му пристигна времето, да играя по-добре. Искам да управлявам каквото зависи от мен, а в случай че останалото не се подреди, уповавам се да стане различен път ", сподели Гришо.

" Подготвяш се, излизаш на корта, даваш 100% и виждаш какво ще се случи. Мисля, че в предходните години не успявах да се възползвам от моментите, когато играех добре. Може да имаш тежки кръгове, да отпаднеш рано и не е прелестно, само че в края на краищата и играеш тенис. А най-хубавото на тениса е, че постоянно имаш последваща седмица ", добави българинът.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР